Tømrerarbejde

Vi tilbyder tømrerarbejde

Hos Uglebyg har vi erfaring med alle former for tømre-opgaver. Vi tager os af alt lige fra mindre private opgaver såsom udskiftning af tag, døre, vinduer, lofte, gulve osv. til større og mere krævende industrielle opgaver.

Der er ikke den opgave vi ikke kan klare og vi sørger altid for at følge de gældende lovkrav på området.

Står du med et akut behov for mere plads?

Uglebyg kan lave diverse tilbygninger til dit hus såsom udestuer, garager, værksteder og carporte. Har du allerede en carport, men ønsker den renoveret, kan vi også tage os af det. Der er som sagt ikke en opgave, der er for stor eller for lille for os, og vi går til alle opgaver indstillingen om at levere kvalitetsarbejde. Så hvad enten det er et legehus til børnene eller en total istandsættelse fra kælder til kvist, så garanterer vi, at du får lige præcis det resultat, som du havde i tankerne.

For at garantere et godt resultat er vi naturligvis nødt til at holde en åben kommunikation gennem hele processen, så vi sikrer, at vi er på samme side mht. ønsker og behov. Med ærlighed kommer man altid længst og derfor sætter vi også en dyd i at holde dig opdateret i arbejdet undervejs og fortælle, hvis der skulle opstå uforudsete forhindringer.

Er du erhvervsdrivende og har brug for tømrerassistance?

Så er Uglebyg det rette valg for dig. Hvad enten der er tale om en trappe, du skal have monteret, en butik, der skal opbygges eller noget helt tredje, så er vi altid klar med professionel hjælp og vejledning.

Vi kan desuden rådgive dig i hvilken retning du skal gå mht. materialer, lysindfald osv., så vi sikrer, at du får det bedste resultat.

Kundeservice på højt plan

Har du spørgsmål? Send en besked!

Så skriv til os på nedenstående formular