Om os

Om Uglebyg

Uglebyg ejes og drives af tømrermester Michael Uglebjerg, der for tre år siden gjorde sin drøm til virkelighed og startede sin egen tømrervirksomhed, Uglebyg. Michael ved, at man ikke kommer sovende til tingene og derfor lægger han hårdt arbejde og flid i alle opgaver, små som store.

Resultatet viser sig ved, at han i dag har formået at opbygge en solid virksomhed med et godt image.

Kvalitetsarbejde

Kvalitet fremfor kvantitet er kernen i Uglebyg og vi udfører alle opgaver med fokus på detaljen og det gode håndværk. Samtidig har vi skruet priserne i bund, så du får kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi ser os selv som mere end blot et tømrerfirma, da vi hellere end gerne vil være inde over projekter fra start af og hjælpe med rådgivning, service og anden form for sparring. Vi ønsker at tage kunden i hånden fra start af, så du føler dig tryg igennem processen og så du føler du får ’value for money’ ved at vælge Uglebyg.

Med vores erfaring ser vi os selv som eksperter på området og vi står altid klar med et godt råd, hvis kunden ønsker det. Derfor hjælper vi også gerne med at søge de rigtige tilskud, opnå de mest fordelagtige priser osv., når der er tale om opgaver, der fx involverer energitilskud.

Kundeservice på højt plan

Hos os er kunden altid i fokus og vi forsøger altid at give den bedst mulige service, så kunden føler sig tilfreds og ønsker at benytte os igen en anden gang. Vi samler nemlig på glade kunder. Derfor forsøger vi altid at opfylde dit behov og give dig den rådgivning og det håndværk du står og mangler.

Du er mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi ved, at alle opgaver kræver noget forskelligt, derfor er det også vigtigt, at din opgave løses efter dine ønsker. Ring til os allerede i dag og hør nærmere på telefon: (+45) 60 11 77 46.

Kundeservice på højt plan

Har du spørgsmål? Send en besked!

Så skriv til os på nedenstående formular